Verzending

Alle bestellingen die wij versturen doen wij in samenwerking met PostNL. Wij proberen alle bestellingen op werkdagen van maandag t/m vrijdag voor 17.00 uur besteld nog de zelfde dag te versturen. Op zaterdagen is dit tot 15.00 uur. Dan wordt uw bestelling normaal gesproken de volgende werkdag geleverd. Op het moment dat je bestelling wordt verstuurd ontvang je een e-mail van PostNL met de track & trace code van het pakket en een indicatie wanneer het pakket bij je wordt bezorgd. Een PostNL-pakketbezorger levert je bestelling, op het door jou opgegeven afleveradres af. Je kunt het adres zelf aangeven. Dit mag bij je thuis zijn, maar bijvoorbeeld ook op je werk of bij je buren. Het afleveradres kan je aangeven tijdens je bestelling.

Is er niemand op het afleveradres aanwezig dan wordt op de volgende werkdag een tweede bezorgpoging gedaan. Indien ook de tweede keer niemand op de afleverlocatie aanwezig is zal het pakket naar het dichtstbijzijnde PostNL servicepunt worden gebracht. Je krijgt een melding in de brievenbus. Met deze melding kun je het pakket bij het PostNL servicepunt dat op de melding staat afhalen. Het pakket blijft hier 1 week liggen.

Verzendkosten

Bij een bestelling vanaf € 44.95,- betaal je geen verzendkosten. Bij bestellingen onder de € 44.95,- rekenen wij € 3,95 verzendkosten. Let op: Wanneer de totale waarde van de bestelling na een eventuele retourzending onder de € 44.95,- uitkomt zijn wij alsnog genoodzaakt om verzendkosten in rekening te brengen. Wij verrekenen deze verzendkosten met het aankoopbedrag dat je van ons terug krijgt voor de geretourneerde schoenen. 

De waardering van pantoffelspecialist.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 372 reviews.