iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Voor iDEAL hoef je geen account aan te maken en je hoeft je ook nergens te registreren. Als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank, SNS Bank etc. dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Een terugbetaling via iDeal zal, afhankelijk van je bank, maximaal 3 werkdagen duren.

Klarna

Met Klarna betaal je veilig achteraf. Bij deze betaalmogelijkheid wordt er €0,95 extra in rekening gebracht. Je ontvangt het product thuis en betaald alleen als je het product houdt. We hebben het kopen makkelijker gemaakt met een snelle registratie en afhandeling. Na de bestelling ontvang je van Klarna een betaaloverzicht per e-mail. Hierin staat wat je moet betalen en de uiterste betaaldatum. De betaling doe je via je credit- of debitcard. Je kunt er ook voor kiezen om de Klarna app te downloaden en je credit- of debitcard toe te koppelen aan je account. Zo volbreng je de bestelling nog makkelijker en kun je het overzicht zien van al je bestellingen. Je moet de betaling binnen 14 dagen na de bestelling voldoen. In die tijd kun je beslissen of je de bestelling wilt houden, ruilen of retourneren. Voor Klarna bestellingen gelden uiteraard dezelfde voorwaarden.

Creditcard

Bij Pantoffel Specialist kun je jouw aankoop betalen met je Visa, Maestro en Mastercard creditcard. De betaalpagina is versleuteld en daarmee zijn de gegevens veilig. De betaling met creditcard gaat via de beveiligde verbinding. De beveiliging van deze pagina wordt gegarandeerd en werkt onafhankelijk van welke bank jezelf gebruikt. Tijdens de betaling wordt gevraagd om de CVC code voor extra beveiliging. Deze code, bestaande uit 3 cijfers, vind je op de achterkant van de creditcard. Omdat afschrijvingen bij een Creditcard maandelijks plaatsvinden, zal bij het annuleren van een order de terugbetaling ook langer op zich laten wachten dan bij een betaling via Ideal. De terug storting gebeurt vaak ook eenmaal per maand, afhankelijk van je eigen bank. Hou er dus rekening mee dat je soms een aantal weken op de terugbetaling moet wachten, afhankelijk van de periode en de bank.

Bancontact

Bancontact is een Belgisch betalingssysteem en met ruim 15 miljoen kaarthouders de Belgische marktleider op het gebied van online betalingen.

Betalen in de winkel

Als je kiest voor afhalen in de winkel in plaats van verzending naar een afleveradres, dan heb je de mogelijkheid om in de winkel te betalen. In onze winkel kun je pinnen of contant betalen.

De waardering van pantoffelspecialist.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 364 reviews.