Over Schoenenhuis Brink

Als je het over schoenenhuis Brink hebt, dan praat je over een familiewinkel waar service en kennis nog volop aanwezig is. Wij bedienen onze klanten op de manier zoals wij zelf ook graag geholpen willen worden. En om die reden doen wij altijd onze uiterste best om het maximale voor onze klanten te kunnen betekenen. Of het gaat om het verlenen van service. Of het zoeken naar een speciale maat , kleur of model. Niets is bij ons te gek. In ons 50 jarig bestaan hebben wij geleerd om onze klanten tevreden te houden door ze oprecht te behandelen en te adviseren. 

Daarnaast hebben wij ook een eigen schoenmakerij. Waar wij niet alleen schoenen maar ook de gekste dingen repareren. Van tassen , schaatsen , kinderwagens en zelfs tot zeilen van boten.  Door onze kennis van hoe schoenen in elkaar zitten. Letten wij bij onze inkoop dus ook op hoe de pasvorm is van de nieuwe schoenen die wij inkopen. Om op deze manier altijd kwaliteit en pasvorm te kunnen bieden aan onze klanten.

Verder bestaan wij uit een team van 6 personen.  Relatief klein team. Maar met een gemiddelde ervaring van 22 jaar in de zaak. Dat zegt wel iets over de sfeer onderling en de kennis op de vloer.

De waardering van pantoffelspecialist.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 372 reviews.